Ημερίδα "Επιχειρηματίες αγροτικών περιοχών. Ενισχύοντας τις δεξιότητές τους σε ένα ανταγωνιστικό ευρωπαϊκό περιβάλλον"

Η EEO Group Α.Ε συμμετέχοντας ως εταίρος στο Ευρωπαϊκό Έργο MICRO “Enhancing Competitiveness of Microenterprises in rural areas” χρηματοδοτούμενο από το Πρόγραμμα Erasmus+/KA2, υπό την αιγίδα του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στην Εσπερίδα με τίτλο «Επιχειρηματίες αγροτικών περιοχών. Ενισχύοντας τις δεξιότητές τους σε ένα ανταγωνιστικό ευρωπαϊκό περιβάλλον» τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018, ώρες: 18.00 μ.μ. - 20.30 μ.μ. στο κτίριο του ΙΕΚ ΑΚΜΗ Λάρισας, 6ο χλμ Λάρισας – Νίκαιας.

Στόχος της Εσπερίδας είναι να παρουσιαστεί το έργο MICRO και οι δραστηριότητές του καθώς επίσης και οι υφιστάμενες προοπτικές εκπαίδευσης και κατάρτισης σε θέματα επιχειρηματικότητας και ικανότητας λειτουργίας στην Ενιαία Αγορά της ΕΕ για νέους ή υφιστάμενους επιχειρηματίες αγροτικών περιοχών.

Η Εσπερίδα απευθύνεται σε αγρότες και επιχειρηματίες μικρών επιχειρήσεων αγροτικών περιοχών, αγροτικές ενώσεις και συνεταιρισμούς, καθηγητές και παρόχους κατάρτισης, καθώς και σε φοιτητές/σπουδαστές και αποφοίτους σχετικών τμημάτων.

Την πρόσκληση της ημερίδας θα την βρείτε εδώ

Είσοδος Ελεύθερη

Σε όσους επιθυμούν θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης

Γιατί να παρακολουθήσεις την ημερίδα:

  • Σύγχρονες μέθοδοι διδασκαλίας
  • Νέες μέθόδοι επιχειρηματικότητας
  • Διασύνδεση με την αγορά εργασίας

Αιτήσεις - Πληροφορίες: Κα Μόσχου 210 - 9769560