Ημερίδα «Εργαλεία Καθοδήγησης και Κοινωνικής Ένταξης των Μεταναστών/Προσφύγων»

Ο EEO Group σας προσκαλεί στην ενημερωτική ημερίδα «Εργαλεία Καθοδήγησης και Κοινωνικής Ένταξης των Μεταναστών/Προσφύγων» η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρες 10:00 – 14:00 υπό την αιγίδα του ΚΜΟΠ-Κέντρο Κοινωνικής Δράσης και Καινοτομίας, στον χώρο του Europe Direct – City of Athens (Σεράφειο Κέντρο Αθλητισμού, Πολιτισμού και Καινοτομίας).

Κύριος στόχος της ημερίδας είναι η παρουσίαση καλών πρακτικών, υπηρεσιών καθώς και νέων, καινοτόμων εργαλείων καθοδήγησης και κοινωνικής ένταξης των μεταναστών / προσφύγων, μεταξύ των οποίων είναι οι online εφαρμογές BlendIn και MiGreat!, οι οποίες θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στο ευρύ κοινό.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε επαγγελματίες που παρέχουν υπηρεσίες σε μετανάστες, πρόσφυγες και αιτούντες άσυλο, εκπροσώπους Υπουργείων και φορέων, δημοσιογράφους και επωφελούμενους.

Το πρόγραμμα της ημερίδας θα το βρείτε εδώ

Για να δηλώσετε συμμετοχή στην ημερίδα, παρακαλούμε να συμπληρώσετε την φόρμα που θα βρείτε εδώ.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν ενώ σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του έργου BlendIn - Language, Cultural and Social Orientation for Young Refugees το οποίο χρηματοδοτοτείται από το πρόγραμμα Erasmus+ της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.